Vákuovacie vrecká FRESH & SAVE, veľkosť S, 10 ks, ZWILLING
Kód: 1002488Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Vákuové vrecká Zwilling FRESH & SAVE na opakované použitie vo veľkosti S sú vyrobené bez BPA a majú jednoduchý systém uzatvárania na zips a ľahko použiteľný vákuový ventil. Použitie je rýchle a jednoduché, stačí pripojiť vákuovú pumpu a jediným stlačením odsať vzduch. Vákuové vrecká sú úplne vodotesné, a preto sú ideálne na metódu sous-vide, pri ktorej ušetríte na jednorazových vreckách a neplytváte plastom. Vrecká sú vhodné aj na uskladnenie alebo marinovanie v chladničke, ako aj na orechy alebo sušené bylinky v špajzi. Vákuované potraviny pripravené metódou sous-vide sa správajú ako konzervované potraviny a možno ich dlhodobo skladovať v chladničke. Potom stačí rýchla a jednoduchá príprava, ktorá je v hektickom pracovnom týždni veľmi žiaduca. Čerstvé mäso, ryby a zelenina, hotové jedlá alebo zeleninové šaláty zostávajú dlhšie čerstvé. Skoncujte raz a navždy s plytvaním potravinami a skladujte ich vo vákuu. Nie je potrebné chodiť často nakupovať. Štatistické zdroje uvádzajú, že každý Čech vyhodí ročne približne 46 kg potravín, nie je to škoda? So systémom Zwilling FRESH & SAVE ušetríte veľa drahých surovín tým, že ich dlhšie uchováte v chladničke, ale aj vaše mrazené potraviny vydržia dlhšie a po rozmrazení budú vo viditeľne lepšom stave.
Bezplatným darčekom je inteligentná mobilná aplikácia Zwilling kulinársky svet (pre iOS aj Android), ktorá v spojení s QR kódom na každej nádobe a vrecúšku sleduje dátum spotreby, radí, čo variť, a dokonca vám pomôže s nákupným zoznamom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Nádoby na potraviny |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Farba: | Biela |
Materiál: | plastové |
Séria: | FRESH & SAVE |
Typ výrobku: | Nádoby na potraviny |
Čištění vakuovačky ZWILLING FRESH & SAVE
Marinování a příprava na sous vide
Snadné vakuování s ZWILLING FRESH & SAVE
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.