Strúhadlo Masterclass štvorhranné nerezové 19 x 9,5 cm
Kód: MCGRATEBOXSúvisiaci tovar
Jednoducho pridajte vodu a zmrazte, aby ste vytvorili 14 dokonale tvarovaných srdiečok...
Karamelizujte cukrovej polevy na dezertoch, ako je creme Burley a Tartu Tatiana, hnedé pusinky,...
Preneste do svojej kuchyne účinný nástroj na prípravu čerstvých šalátov. Vychutnajte si radosť z...
S zeleným zásobníkom na ľad "Pop Out" už nemusíte opakovane poklepávať na zadnú časť zásobníka...
Dóza na kuchynské náradie maximalizuje priestor v kuchyni a vďaka svojim malým rozmerom (20 x 10...
Nerezový voľne stojaci držiak kuchynských utierok MasterClass je štýlový a funkčný spôsob, ako...
Túžite po chrumkavej koži na pečenej kačke? A čo tak potrieť pikantným olejom pásiky mäsa a...
Blok na nože, stojan na náčinie, brúska na nože a podnos na varenie v jednom, všetko pohodlne na...
Podrobný popis
Struhadlo je díkz 4 stranám a 4 růyným hrubostem strouhání vhodné pro různé druhy potravin, jako je sýr, čokoláda a mrkev.
- Lze mýt v myčce nádobí
- Má hrubé, střední, jemné a plátkové čepele.
- Velikost: 19 cm x 9,5 cm
Dodatočné parametre
Kategória: | Strúhadla |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Farba: | Strieborná |
Materiál: | nehrdzavejúca oceľ |
Typ výrobku: | Strúhadla |
Hrubé strúhadlo série Gurmán. Strúhanie jabĺk, zemiakov, kapusty, všetkých druhov syra, všetkej...
Bez zbytočnej sily sa potraviny presne krájajú, nie drvia. Vôňa sa môže správne rozvinúť a chuť...
Krájač škrupín na varené vajcia. Potiahnutím a uvoľnením pružinovej tyče vytvoríte čistý rez bez...
Bez zbytočnej sily sa potraviny presne krájajú, nie drvia. Vôňa sa môže správne rozvinúť a chuť...
Kuchyňské struhadlo Zwilling Z-Cut se čtyřmi strohacími stranami a vnitřním úložným boxem....
Bez zbytočnej sily sa potraviny presne krájajú, nie drvia. Vôňa sa môže správne rozvinúť a chuť...
Mandolína MasterClass je navrhnutá ako dokonalý nástroj na presné krájanie a rýchlu a bezpečnú...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.