Podrobný popis
Four Star Zwilling J.A. Henckels, jediný pravý Solingen. Univerzálna súprava s dobre vybranými modelmi nožov, ktoré postačia pre bežnú domácnosť. Veľký univerzálny kuchynský nôž, univerzálny zubatý nôž na mäkké ovocie a pečivo, malý špízový nôž použiteľný na krájanie a spracovanie zeleniny. Široká a pevná čepeľ s jemným ostrím a dokonale prepracovanou trávou umožňuje rovnomerné rozloženie sily a účinnú kontrolu rezu.S kolekciou nožov Four Star umožňuje Zwilling J.A. Spoločnosť Henckels spôsobila revolúciu v oblasti kuchynských nožov pre profesionálov a domácnosti už v roku 1976. Hlavným dôvodom je použitie najkvalitnejších materiálov a revolučná technológia bezšvovej syntetickej a úplne ergonomickej rukoväte, ktorá je plynulo spojená s čepeľou, ktorá je vykovaná z jedného kusu mrazom kalenej ocele. Výsledkom je nôž, ktorého čepeľ a rukoväť sú vysoko odolné a dobre vyvážené.
- Kuchynský nôž s dĺžkou čepele 200 mm
- Univerzálny zubatý nôž s dĺžkou čepele 130 mm
- Nôž na bodáky s dĺžkou čepele 100 mm
- Speciálna zmes nehrdzavejúcej ocele Sigmaforge®
- Nože sú vykované z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)
- Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje ručným ostrením a leštením, laserová kontrola
- bezplamienková rukoväť z vysoko odolnej syntetiky
- spacer - chráni prsty a vyvažuje celý nôž
- 57 HRC tvrdosť podľa Rockwellovej stupnice
- životná záruka na výrobné chyby čepele
- môže sa umývať v umývačke riadu, ale odporúča sa ručné umývanie
Dodatočné parametre
|
Nože |
|
Doživotní na ocel
|
|
Čierna |
|
nehrdzavejúca oceľ |
|
Four Star |
|
Nože |
|
18 |
|
ZWILLING Sigmaforge® s technológiou FRIODUR |
|
30° (15° na každej strane) |
|
55-57 HRC Rockwellova stupnica |
|
Celý nôž je vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov) |
|
Ergonomické bez rukávov z odolnej syntetiky |
40let ZWILLING
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.