Nôž Santoku FOUR STAR 18 cm, ZWILLING

Kód: 1001628
€119
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Santoku nôž série Four Star od Zwilling J.A. Henckels. Základný nástroj na varenie v ázijskom štýle. Dĺžka čepele 18 cm.

Detailné informácie

Podrobný popis

Four Star Zwilling J.A. Henckels, jediný pravý Solingen. Ostré a hladké čepele na krájanie, sekanie a porciovanie hydiny, mäsa, rýb a zeleniny. Nevyhnutnosť pri príprave ázijských jedál. Dokonale rovnomerné zeleninové rezance a precízne nakrájané mäso sú základom perfektného výsledku pri všetkých jedlách WOK, pri ktorých zohráva úlohu rýchla príprava na silnom ohni a rôzny čas varenia jednotlivých surovín.  Široká a robustná čepeľ s jemným ostrím a dokonale zjemnenou trávou umožňuje rovnomerné rozloženie sily a účinnú kontrolu rezu.

S kolekciou nožov Four Star sa spoločnosť Zwilling J.A. Spoločnosť Henckels spôsobila revolúciu v oblasti kuchynských nožov pre profesionálov a domácnosti už v roku 1976. Hlavným dôvodom je použitie najkvalitnejších materiálov a revolučná technológia bezšvovej syntetickej a úplne ergonomickej rukoväte, ktorá je plynulo spojená s čepeľou, ktorá je vykovaná z jedného kusu mrazom kalenej ocele. Výsledkom je nôž, ktorého čepeľ a rukoväť sú vysoko odolné a dobre vyvážené.

  • Dĺžka čepele 180 mm
  • Speciálna zmes nehrdzavejúcej ocele Sigmaforge®
  • nôž vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)
  • Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje ručným ostrením a leštením, laserová kontrola
  • bezplamienková rukoväť z vysoko odolnej syntetiky
  • spacer - chráni prsty a vyvažuje celý nôž
  • 57 HRC tvrdosť podľa Rockwellovej stupnice
  • životná záruka na výrobné chyby čepele
  • možno umývať v umývačke riadu, ale odporúča sa ručné umývanie

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Nože
Záruka: 2 roky
Farba: Čierna
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Séria: Katai
Typ výrobku: Nože
Dĺžka čepele: 18 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: