Grilovacia marinovacia striekačka 30 ml, OUTDOORCHEF
Kód: 14.491.44Súvisiaci tovar
Oboustranná litinová grilovací deska s žebrováním a hladkým povrchem. Multifunkční a velice...
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Jednoduché grilovanie slaniny, dĺžka 20 cm, smaltovaná oceľ.
Litinová varná doska - varná doska, rebrovaný povrch, rozmery 32 x 22 cm, čierna farba.
Držiak na veko na jednoduchšie a príjemnejšie grilovanie, ale aj na ochranu veka pred...
Udící prkénko z olše pro dokonale připravené a lehce zauzené ryby nebo jemné maso. Rozměry...
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Podrobný popis
Marináda je dôležitou, ale často podceňovanou súčasťou prípravy dokonale ochuteného mäsa. Marináda je zodpovedná za chuť zvonka, potom marináda dodá chuť aj vnútri. Intenzívnejšiu chuť mäsa možno dosiahnuť len nastriekaním marinády dovnútra, navyše mäso je šťavnatejšie a jemnejšie. Marináda sa vstrekuje do mäsa na viacerých miestach pomocou marinovacej striekačky. Tento profesionálny nástroj nestojí veľa a má veľkú pridanú hodnotu. Preto sa ju oplatí kúpiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie stojany |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Farba: | Čierna |
Materiál: | Kov |
Typ výrobku: | Marinovacie striekačky |
Pripravujú sa v nej celé kurčatá, veľké pečienky alebo rebrá, všetko. Dômyselný stojan z...
Vozík pre plynové a elektrické grily MINICHEF na jednoduchšiu manipuláciu a zväčšenie pracovnej...
Grilovacie náčinie na grilovanie sypkých a drobných potravín, zeleniny, húb alebo morských...
Grilovacie špízy sú vyrobené z gastronomickej nehrdzavejúcej ocele. Plochý tvar zabezpečuje, že...
Grilovacia miska z nehrdzavejúcej ocele na grilovanie bez priameho ohrevu na zachytávanie a...
Ideálne na kuracie mäso na pečenie aj grilovanie. Obsahuje 250ml nádobu na marinádu a vývar...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.