Forma na pečenie bagiet 39 x 24 cm, granátovo červená, e-balenie, Emile Henry

Kód: 349506
€135,70
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Forma na pečenie 3 domácich bagiet naraz od EMILE HENRY. Forma na pečenie bagiet je to pravé na jednoduchú prípravu 3 dokonalých chrumkavých bagiet. Forma na pečenie bagiet EMILE HENRY je vyrobená z vysoko odolnej keramiky. Vyrobené vo Francúzsku. Červená domáca forma na bagety. E-balené pre 100% isté doručenie kuriérom bez akéhokoľvek poškodenia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramická forma na pečenie bagiet na domáce použitie je výsledkom niekoľkoročného výskumu spoločnosti Emile Henry. Špeciálny tvar v spolupráci s inovatívnou burgundskou keramikou zaručuje, že vaše bagety budú mať počas pečenia ideálnu vlhkosť, ktorá je tajomstvom ich štruktúry a chuti. Výsledkom bude chrumkavá kôrka na povrchu a mäkké a hladké cesto vnútri. Upečte si domáce biele, ale aj celozrnné bagely, ktoré vám budú chutiť.

Príprava: Pripravené cesto nechajte pri izbovej teplote prikryté vykysnúť. Po prvom vykysnutí cesto opäť vypracujte a vložte ho do vymastenej formy. Cesto nechajte opäť vykysnúť. Vždy nechajte kysnúť podľa presného času uvedeného v recepte. Ak necháte cesto kysnúť príliš dlho, unaví sa. Tesne pred pečením urobte na povrchu rýchle a hladké rezy nožom. Tieto rezy vytvárajú slabé miesta v kôrke a umožňujú cesto vykysnúť. Uzavretú formu vložte do predhriatej rúry - zvyčajne pri 240 °C. Forma je vyrobená zo špeciálnej keramiky, ktorá udržiava dokonalú vlhkosť počas pečenia. Po upečení odstráňte kryt formy a nechajte bagety vychladnúť, aby bola kôrka krásne chrumkavá.

Materiál. 10 rokov záruka

Dodatočné parametre

Kategória: Pečiace formy
Záruka: 10 let
Farba: Červená
Rozmery: 39 x 24 cm
Materiál: keramika
Typ výrobku: Formy na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika
Rozmer: 39x24cm
Umývanie v umývačke riadu: ÁNO
Rúra: ÁNO (300 °C)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: