Forma na taliansky chlieb foccacia 40 x 32 cm granátová, EMILE HENRY

Kód: 347515
€94,80 –8 %
Forma na taliansky chlieb foccacia 40 x 32 cm granátová, EMILE HENRY
€94,80 –8 % €86,80
Skladom (5 KS)
Môžeme doručiť do:
6.12.2024
Možnosti doručenia

Forma na pečenie v rúre s rozmermi 40 x 31,5 cm, hĺbkou 6,9 cm a objemom cca 3,5 litra. , ale aj na pečenie mäsa spolu so zeleninou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pekáč Focaccia, s ktorým si môžete doma pripraviť rovnomenný plochý taliansky chlieb, ktorý je chválený pre svoju jemnú, chrumkavú kôrku a ľahkú štruktúru. Focaccia sa jednoducho ochutí bylinkami alebo ozdobí a môžete si ju vychutnať kedykoľvek počas dňa, obyčajnú ako desiatu, podávanú ako predjedlo, ako sendvič z plochého chleba alebo na prípravu pizze so silnou kôrkou.

  • Granátovo červený pekáč vyrobený z keramiky, ktorá umožňuje šetrné a rovnomerné pečenie a vytvára lahodnú focacciu, ktorá je na povrchu zlatistá a chrumkavá, zatiaľ čo vo vnútri zostáva mäkká a vzdušná. Navyše udrží vašu focacciu teplú až do konca jedla, čo predstavuje elegantnú prezentáciu.
  • Keramika Emile Henry je mimoriadne odolná voči vysokým teplotám a môže dosiahnuť veľmi vysoké teploty, čo umožňuje dosiahnuť chrumkavé výsledky v rúre alebo grile. Vyrobené z HR keramiky, nie je vhodné na sporák - iba do nepriameho zdroja tepla typu rúra.
  • Veľkorysé bočné úchyty uľahčujú vybratie z rúry a servírovanie priamo na stole.
  • Glazúra na báze skla je veľmi odolná a umožňuje krájanie porcií priamo vo vnútri nádoby. Vďaka nej sa tiež ľahko čistí a je možné ju umývať v umývačke riadu.
  • Všetky produkty Emile Henry sú vyrobené vo Francúzsku.

Dodatočné parametre

Kategória: Pečiace formy
Záruka: 10 let
Farba: Červená
Rozmery: 31 x 40 CM
Materiál: keramika
Typ výrobku: Formy na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: