Forma na chlieb 29 cm Emile Henry SPECIALITIES, čierna

Kód: 795507
€118,20
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Luxusná červená forma na výrobu domáceho chleba. Hornú časť možno zároveň použiť ako misu na cesto. Tajomstvo úspešného chrumkavého bochníka spočíva v pečení. Forma na pečenie chleba je vyrobená zo žiaruvzdornej keramiky a vytvára rovnakú úroveň vlhkosti ako tradičná forma na pečenie. Vytvorí sa tak pevná, chrumkavá kôrka a ľahký, vzdušný vnútrajšok... Pri použití hore dnom možno veko vďaka plochej hornej časti použiť aj ako misu na prípravu a kysnutie cesta. Vysoko odolná glazúra a krížový vzor na tanieri zabraňujú pripáleniu chleba a uľahčujú čistenie. Okrúhla forma na chlieb je ideálnym vybavením na pečenie chrumkavého domáceho chleba! Na tento produkt vyrobený vo Francúzsku sa vzťahuje záruka 10 rokov. Hmotnosť : 2,87 kg, Celková vonkajšia šírka s držadlami 32,5 cm, Vonkajší priemer 30 cm, Vonkajšia výška 14 cm, Vnútorný priemer 27 cm, Objem 5,2 l. Čierna forma na pečenie domáceho chleba.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramická forma na pečenie domáceho chleba. Špeciálne navrhnutý tvar, neglazovaný vnútrajšok pokrievky v kombinácii s tradičnou burgundskou hlinenou keramikou zabezpečí, že váš chlieb bude mať počas pečenia ideálnu vlhkosť a dokonalú kôrku.

Mäso alebo zeleninu môžete pripraviť aj vo forme. Dno formy je vhodné aj na pizzu. Chlieb sa dá krájať aj vo forme, keramika je odolná aj voči ostriam nožov.

Materiál. 10 rokov záruky

  • Vonkajší priemer: 32,5 cm
  • Hmotnosť: 2,87 kg
  • Vnútorný priemer: 27 cm
  • Maximálny objem: 5,2 l

Dodatočné parametre

Kategória: Pečiace formy
Záruka: 10 let
Farba: Čierna
Rozmery: 27 x 15 cm
Materiál: keramika
Typ výrobku: Formy na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika
Priemer: 29,5 cm
Výška: 14 cm
Šírka s rukoväťami: 32,5 cm
Rúra: ÁNO (300 °C)
Gril: ÁNO (300 °C)

Dokonalý, zdravý a trvanlivý domácí chléb

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: