Dosky na údenie40 × 19,5 cm, 2 ks, jelša, RÖSLE

Kód: 25174
€24,70 –1 %
Dosky na údenie40 × 19,5 cm, 2 ks, jelša, RÖSLE
€24,70 –1 % €24,30
Skladom (1 Balenie)
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z jelšového dreva, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.

Detailné informácie

Podrobný popis

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z prírodného jelšového dreva. Prenáša chuť dreva do grilovaného pokrmu, jemné mäso grilovaných rýb alebo hydiny sa nepripáli, nebude cítiť dym z dreva a zostane dokonale šťavnaté, možno ho ihneď štýlovo servírovať s doskou na krájanie - stačí ho len zľahka ozdobiť bylinkami. Vďaka hrúbke dreva 1,1 cm možno každú dosku na krájanie použiť niekoľkokrát. Ideálne sa hodí na grilovanie rýb, hydiny a bravčového mäsa. Grilované jedlo získalo jemnú vôňu dymu. Ryby a mäso sa pripravujú jemne a zostávajú šťavnaté.

  • Aromatické dosky z prírodného jelšového dreva
  • Bez pridaných chemikálií a príchutí
  • Vďaka rozmerom 40 x 19,5 cm ideálny pre väčšie kusy
  • Vďaka hrúbke masívneho dreva približne 1,1 cm sa dá opakovane použiť
  • Pre všetky typy grilov (na drevené uhlie, zemný plyn a elektrické)

APoužitie: Pred každým použitím na grile sa musí aromatická doska umiestniť a zaťažiť (má tendenciu plávať) vo vode aspoň na 1 hodinu. Je dôležité zabezpečiť, aby zostal úplne pod vodou a mohol napučať. Pri príliš krátkom namáčaní vo vode hrozí, že drevo začne pri grilovaní horieť. Dostatočné navlhčenie tiež zabezpečuje, že sa pri zahrievaní odparujú arómy obsiahnuté v dreve, čo dodáva pripravovanému jedlu úžasnú dymovú arómu. Pre väčšiu chuť možno do vody pridať víno, whisky alebo akýkoľvek aromatický alkohol podľa chuti, ale samozrejme možno pridať aj trochu alebo veľa piva ...

Dodatočné parametre

Kategória: Grilovacie stojany
Záruka: 2 roky
Farba: Hnedá
Materiál: Drevo
Typ výrobku: Údiace príslušenstvo

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: