EMILE HENRY
Výpis produktov
Miska na crème brûlée s priemerom 12 cm je ideálna na karamelizovanie cukru pomocou flambovacej...
Miska na crème brûlée s priemerom 12 cm je ideálna na karamelizovanie cukru pomocou flambovacej...
Miska na crème brûlée s priemerom 12 cm je ideálna na karamelizovanie cukru pomocou flambovacej...
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Luxusná červená forma na výrobu domáceho chleba. Hornú časť možno zároveň použiť ako misu na...
Keramický plech na pečenie, ktorý vďaka materiálu a jeho schopnosti udržiavať vnútornú mikroklímu...
Keramický plech na pečenie, ktorý vďaka materiálu a jeho schopnosti udržiavať vnútornú mikroklímu...
Keramický plech na pečenie, ktorý vďaka materiálu a jeho schopnosti udržiavať vnútornú mikroklímu...
Obdĺžniková forma na slané a sladké koláče, Made in France. 32 x 22 x 4 cm, vonkajšie rozmery 34...
